Разкрой  и кантиране на детайли от МДФ и ПДЧ  –  София

За целта е нужно предварително да се попълни формата за разкрой и кантиране която можете да изтеглите от тук: Бланка за разкрой. Цените за услугата зависят от размера и дебелината на материала. Допълнителни корекции по размера на детайли  които не се вадят от плоча се заплащат на направен срез. За множество дублиращи се детайли в няколко плочи , цената може да се предоговаря. Средния срок за разкрой и кантиране е 5 работни дни (до 7 плочи) след доставката на материала и направено плащане. Ние можем да доставим разкроени и кантирани  плоскости на посочен от вас адрес в гр. София

 

Изрязване със CNC рутер

Изрязване, гравиране или дупчене със CNC рутер става след предоставен файл от страна на клиента. Файла трябва да е в .dxf или .dwg формат. В случаите когато клиента не разполага с файл  в цената се калкулира изработката на файла. Цената зависи от сложността на чертежа,  но неможе да е по-малко от 30 лв. В случаите когато се касае за дърворезба , гравиране, фрезоване на орнаменти  и др заплащането се договаря допълнително на часова ставка.

 

Изработка на вратички с вакуумно-мембранна преса

Фирмата предлага изработка на различни видове вратички с вакуумно-мембранна преса. Моделите могат да се изработват  по индивидуално договаряне или да се изберат от каталога в сайта. Чрез вакуумно-мембранната технология се намалява значително времето и цената на изделията. При нас можете да поръчате експресно  вратички от МДФ  бял гланц или вратички от  МДФ бял мат. Ако вратичките не се нуждаят от фрезоване   ние ще ги изработим за вас само за 5 работни дни.

 

Изработка на мебели по поръчка София

Ние изработваме мебели по поръчка кухни, гардероби , дневни , офис мебели  и др в град София и региона. За да направите поръчка е необходимо да се свържете с нас. Преди това обаче помислете как бихте искали да изглеждат вашите мебели , разгледайте снимки в нашия сайт или вземете други идеи от интернет. Премерете с приблизителна точност пространството което бихте искали да усвоите. Преценете от какъв вид материал искате да изработим вашата кухня. При договорка наш консултант ще ви посети за да завърши вашия идеен проект. След направен 3D дизайн и потвърден от ваша страна мебелите  ще бъдат изработени , доставени и монтирани.

ПРИНТ ВЪРХУ СТЪКЛО ИЛИ ВЪРХУ ДРУГ ВИД ПЛОСКОСТИ

Фирмата предлага принтиране с UV принтер  върху различни  плоскости като стъкло , мдф ,пдч, пластмаса и др . Принтирането с UV мастила е трайно и не се променя с времето. Вече стана масова практика да се отпечатват гръбчета на кухни, гардероби и мебели с по-голяма площ. Принтирането върху стъкло или мебел може да стане на предоставен от вас файл или можете да изберете снимков материал от тук…

Средната цена за принтиране върху стъкло или друг вид плоскост е 160лв без ддс.