Изработка на вратички от фрезован МДФ

Предлагаме изработка на различни модели вратички с вакуумно-мембранна преса, така и сурови. Моделите могат да се изработват по индивидуално договаряне или да се изберат от каталога в сайта. Разполагаме с широка гама от фолиа с разнообразни цветове от различни вариации на бялото до многообразие от дървесни декори и наситени тъмни нюанси. Предлагаме фолиата в различни видове на допир повърхности от новото на пазара – супермат и софттъч до традиционните – гланц и мат.

Шаблон за поръчка на фрезовани вратички, може да свалите от тук: Шаблон за поръчка на вратички

Примерно попълнени бланки: Пример 1; Пример 2;

Изработка на мебели по поръчка София

Изработваме мебели по поръчка за град София и региона. Реализираме идеите Ви за кухни, гардероби, мебели за вашата дневна или офис. За да направите поръчка е необходимо да се свържете с нас. Преди това обаче помислете как бихте искали да изглеждат Вашите мебели и изяснете концепцията. Премерете с приблизителна точност пространството, което бихте искали да усвоите. Преценете от какъв вид материал искате да изработим Вашия проект. При договорка консултант ще ви посети, за да завърши вашия идеен проект. След направата на дизайн потвърден от Ваша страна, мебелите ще бъдат изработени , доставени и монтирани.

Разкрой  и кантиране на детайли от МДФ и ПДЧ  –  София

За целта е нужно предварително да се попълни формата за разкрой и кантиране която можете да изтеглите от тук: Бланка за разкрой. Цените за услугата зависят от размера и дебелината на материала. Допълнителни корекции по размера на детайли  които не се вадят от плоча се заплащат на направен срез. За множество дублиращи се детайли в няколко плочи , цената може да се предоговаря. Средния срок за разкрой и кантиране е 5 работни дни (до 7 плочи) след доставката на материала и направено плащане. Ние можем да доставим разкроени и кантирани  плоскости на посочен от вас адрес в гр. София

Изрязване със CNC рутер

Изрязване, гравиране или дупчене със CNC рутер става след предоставен файл от страна на клиента. Файла трябва да е в .dxf или .dwg формат. В случаите когато клиента не разполага с файл  в цената се калкулира изработката на файла. Цената зависи от сложността на чертежа,  но неможе да е по-малко от 30 лв. В случаите когато се касае за дърворезба , гравиране, фрезоване на орнаменти  и др заплащането се договаря допълнително на часова ставка.