Фирма Пи 314 ООД е специализирана в производството на мебели и мебелни компоненти от ПДЧ , МДФ и ПВЦ плоскости. Фирмата работи с частни клиенти по индивидуален проект , като изпълнява поръчки за кухни , дневни , спални,  гардероби и др.  Фирмата работи предимно в региона на град София, където има и склад за предаване на поръчки които не се нуждаят от монтаж.  Пи 314 ООД може да предложи на клиентите си цялостни решения в обзавеждането дома ви. Ние можем да проектираме индивидуално всяка една мебел във вашия дом,  като визуализираме ме това в 3D дизайн. ПИ 314 ООД извършва на преференциални цени за други мебелни фирми дейностите : рязане, разкрой , кантиране , фрезоване, боядисване,  изработка на вратички с вакуумно-мембранна преса и др. Доставките на готовите изделия  могат да се вземат от складовете ни в с. Гара Елин Пелин, бул. Рожен 22 , София или директно от цеха ни в гр. Костенец. Фирмата разполага с форматен циркуляр , пакето – разкройващ  циркуляр, многошпинделна машина, 2 бр кантиращи машини , криволинейна кантираща машина, CNC  Рутер, вакуум преса за изработка на вратички,  UV принтер за плосък печат и др ..

Освен индивидуални поръчки и производство на мебели Пи 314 ООД има и няколко съпътстващи дейности:

Първата паралелна дейност  на Пи 314 ООД е серийното производство на рекламни щендери и експозитори за керамични плочки, гранитогрес и ламиниран паркет. Фирмата произвежда серийно или по индивидуален проект рекламни стойки както от ПДЧ, МДФ така и от различни видове метали.

Втората паралелна дейност на фирмата е търговия с  дървообработващи машини. Фирмата ни извършва внос на нови и употребявани машини за производство на мебели. Основни групи са кантиращи  машини , CNC машини , дупчещи машини, форматни циркуляри , аспирации и др. с които разполагаме на склад.

Третата  паралелна дейност е серийното производство на шкафчета за баня от ПВЦ.  Пи 314 ООД изработва и поддържа на склад ексклузивни модели шкафове за баня за търговски фирми в страната и чужбина. При нас можете да поръчате модели , като ние ще ги изработим ще ги складираме и ще ги произвеждаме само за вас….

Доверете ни се, станете наши партньори ….